Dr. Matija Miletić

Specijalist

Titula: Dr. Med.
Iskustvo: 5+ Godina
Specijalizacija: Opća kirurgija, subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije

Dr. Matija Miletić

Dr. Matija Miletić rođen je u Karlovcu gdje je završio osnovnu i srednju školu. Medicinski fakultet završio je na Sveučilištu u Zagrebu, specijalizaciju iz opće kirurgije proveo je na Klinici za kirurgiju KBC Zagreb, a subspecijalizaciju iz plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije na Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB Dubrava pod mentorstvom prof.dr.sc. Rade Žica i prof.dr.sc. Zdenka Staneca.

Iskustvo

Stručno se usavršavao u Italiji, Grčkoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i Rumunjskoj. Trenutno radi na odjelu za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju dojke u Općoj bolnici Karlovac, također, stručni je suradnik u dvije zdravstvene ustanove u Hrvatskoj.

2016. , 2017. , 2018. i 2019. godine dodijeljen mu je certifikat za izvrsnost od strane portala najdoktor.com te je, prema ocjenama pacijenata i klijenata, izabran među najbolje kada je u pitanju plastično-rekonstruktivna i estetska kirurgija.

Ordinacija plastične kirurgije MM MEDESTETICA na adresi Horvaćanska cesta 75 A, osnovana je krajem 2016.godine, dozvola za rad Ministarstva zdravstva dobivena je 01.03.2017. godine.

Specijalist

Opća kirurgija 100%
Plastično-rekonstruktivna kirurgija 100%
Estetska kirurgija 100%
Iskustvo 100%