Dr. Matija Miletić

Specijalist

Titula: Dr. Med.
Iskustvo: 5+ Godina
Specijalizacija: Opća kirurgija, subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije

  Dr. Matija Miletić

  Dr. Matija Miletić rođen je u Karlovcu gdje je završio osnovnu i srednju školu. Medicinski fakultet završio je na Sveučilištu u Zagrebu, specijalizaciju iz opće kirurgije proveo je na Klinici za kirurgiju KBC Zagreb, a subspecijalizaciju iz plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije na Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB Dubrava pod mentorstvom prof.dr.sc. Rade Žica i prof.dr.sc. Zdenka Staneca.

  Iskustvo

  Stručno se usavršavao u Kaliforniji, Australiji, Italiji, Grčkoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i Rumunjskoj. Trenutno radi u vlastitoj ordinaciji plastične kirurgije MM MEDESTETICA.

  2016. , 2017. , 2018. , 2019. i 2020 godine dodijeljen mu je certifikat za izvrsnost od strane portala najdoktor.com te je, prema ocjenama pacijenata i klijenata, izabran među najbolje kada je u pitanju plastično-rekonstruktivna i estetska kirurgija.

  Ordinacija plastične kirurgije MM MEDESTETICA na adresi Horvaćanska cesta 75 A, osnovana je krajem 2016.godine, dozvola za rad Ministarstva zdravstva dobivena je 01.03.2017. godine.

  Specijalist

  Opća kirurgija 100%
  Plastično-rekonstruktivna kirurgija 100%
  Estetska kirurgija 100%
  Iskustvo 100%