Kemijski-peeling
Kemijski peeling

Kemijski peeling

Kemijski piling je tretman koji se provodi bez anestezije s kiselinom koja prodire duboko u kožu i obnavlja ju, uklanja eflorescencije, čak i ožiljke i bore. Koristi e kombinacija kiselina, najčešće trikloroctene kiseline ili fenola.

Kemijski piling se najčešće provodi u nekoliko tretmana u razmaku od 7-14 dana. Dobar terapijski učinak, jednostavnost izvedbe i nuspojave svedene na minimum čine ovaj tretman omiljenim kod naših klijenata i doktora.

Možemo ih provoditi čitave godine, uz uporabu preparata sa zaštitnim faktorom. Vrlo površinski pilinzi mandeličnom kiselinom mogu se izvoditi i tijekom ljeta. Uz ovakvu kontroliranu kemoeksfolijaciju nema iritacije kože, pa se ne remeti ni uobičajeni životni ritam, što kod mnogih drugih tretmana nije slučaj.

Budući da se poboljšanje na koži postiže postupno, osvježenje kože je vidljivo, ali djeluje posve prirodno. Kako je konačan rezultat vidljiv par tjedana nakon zadnjeg provedenog pilinga, stalni napredak se vidi iz dana u dan. Također, učinak pilinga je dugotrajan jer potiče obnovu kolagena i elastina u koži.

od 106 eur
.
.
.
.
.
.