PRP-tretman
PRP Tretman

PRP Tretman

Ovdje govorimo o biostimulaciji stanica kože s ljudskom plazmom bogatom trombocitnim faktorima rasta.

Trombocitima bogata plazma je centrifuga pacijentove krvi koja sadrži puno trombocita a time i faktore rasta koji stimuliraju i regeneriraju stanice kože. Metoda je potpuno sigurna jer su isključene sve alergijske ili druge imunološke reakcije.

Tijekom postupka, izvadi se krv pacijenta i centrifugira. Cijeli postupak se izvodi u operacijskoj sali i traje od 10 do 15 minuta. Plazma se zatim aplicira u kožu pacijenta s intradermalnom injekcijom. Plazma stimulira stanice kože tako da se obnovi.

Rezultati mogu biti vidljivi već nakon tjedan dana. Konačni rezultati se ocjenjuju nakon tri mjeseca kada se postupak može ponoviti kako bi se postigao bolji rezultat.

Pogodno za

Terapija

Ova terapija je pogodna za:

  • pomlađivanje kože lica (umorna koža, nedostatak elastičnosti, suha koža),
  • pacijenti sa znakovima starenja kože (bore, manje bore, smanjena elastičnost kože),
  • pacijenti koji zahtijevaju facelift kojima je lice ispunjeno graftiranom masti (problem starenja lica je atrofija potkožnog ili dubljeg tkiva), a time je lice osvježeno i postignut je djelomični lifting efekt. Potrebno je naglasiti da ne postoje rezovi ili ožiljci u ovom postupku. Koriste se samo tanke igle za ubrizgavanje.
    pacijenti nakon kozmetičkih tretmana ili ozljeda (ubrzava proces regeneracije kože i proces ozdravljenja),
  • muške ćelavosti,
  • pacijenti koji ne žele koristiti hijaluronsku kiselinu,
  • pacijenti koji su alergični na druge metode pomlađivanja.
Rezultat

Rizik

Metoda nije pogodan za pacijenta s prevelikim očekivanjima i koji treba kirurški postupak kako bi se postigao više trajni rezultat. (Primjer: 70-godišnji pacijent koji je također potreban kirurški facelift ne mogu očekivati ​​isti rezultat samo s plazma tretmanom.)

Provedene su brojne kliničke studije koje potvrđuje sigurnost i učinkovitost najnovije metode pomlađivanja lica.

od 133 eur
.
.
.
.
.
.