O nama

Tko su MM Medestetica i dr.Matija Miletić?

Dr. Matija Miletić rođen je u Karlovcu gdje je završio osnovnu i srednju školu.
Medicinski fakultet završio je na Sveučilištu u Zagrebu, specijalizaciju iz opće kirurgije proveo je na Klinici za kirurgiju KBC Zagreb, a subspecijalizaciju iz plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije na Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB Dubrava pod mentorstvom prof.dr.sc. Rade Žica.

Stručno se usavršavao u Italiji, Grčkoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i Rumunjskoj. Trenutno radi na odjelu za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju dojke u Općoj bolnici Karlovac, također, stručni je suradnik u dvije zdravstvene ustanove u Hrvatskoj.

2016. , 2017. i 2018. godine dodijeljen mu je certifikat za izvrsnost od strane portala najdoktor.com te je, prema ocjenama pacijenata i klijenata, izabran među najbolje kada je u pitanju plastično-rekonstruktivna i estetska kirurgija.

Ordinacija plastične kirurgije MM MEDESTETICA na adresi Horvaćanska cesta 75 A, osnovana je krajem 2016.godine, dozvola za rad Ministarstva zdravstva dobivena je 01.03.2017. godine.

Specijalizacije, školovanja i edukacije iz estetske kirugije

o-nama-dr-matija-miletic-mm-medestetica-estetska-kirurgija

Ordinacija MM Medestetica

Matija Miletić, dr.med., specijalist opće kirurgije, subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite termin za konzultacije, estetski zahvat ili tretman putem našeg obrasca.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.