surgary_serv_09
Zahvat

Liposukcija

Liposukcija predstavlja jednu vrstu umjetnosti i najpopularniju metodu oblikovanja tijela odstranjivanjem viška potkožnog masnog tkiva.

Da li ste se ikad zabrinuli zašto drakonska dijeta i vježbanje ne mogu ukloniti masnoću s određenih dijelova tijela? Naime, naše tijelo ima regije koje se u svijetu zovu diet – resistant ili lokalizacija masnog depoa.

Preoperativno je veoma važno markirati-označiti regije koje će se tretirati, normalno sve u dogovoru s pacijentom. U općoj ili lokalnoj anesteziji masnoća iz tih regija se može liposukcijom otkloniti i ta regija oblikovati.

Regije koje se najčešće tretiraju su trbuh, bedra, preponska strana butina, unutrašnja strana butina i koljena, ruke, podbradak. Jedan čuveni plastični kirurg rekao je da se liposukcijom mogu tretirati sve regije osim dlanova i tabana. Liposukcija je jedna od najpopularnijih kirurških procedura u estetskoj kirurgiji.

5-10 dana

Oporavak

Ožiljci su veličine oko 5mm i nakon izvjesnog vremena postaju neprimjetni. U bolnici se ostaje jedan dan nakon intervencije, a ovisno od regije i količine uklonjene masnoće, povratak u normalan život (posao) je od 5-10 dana.

od 1500 eur
.
.
.
.
.
.