• 3

Plastični kirurg dr. Matija Miletić rasprodan je tjednima unaprijed. Već smo pisali o njegovim uradcima blefaroplastike koju uspješno operira u lokalnoj anesteziji.

Uz redovan posao na odjelu Plastične kirurgije u OB Karlovac, jedva da stigne udovoljiti svim zahtjevima koji mu stižu ne samo iz Hrvatske već iz cijele regije.

Pročitajte ostatak članka na: estetica.hr

Rekord mi je 30 usana tjedno“, kaže kroz smijeh dr. Miletić

Izvor: ESTETICA.hr

Ukratko o tome

Ljepota žene se može njegovati, čuvati i usavršavati. Usne mnogo govore o osobi, da li je vedra, sretna, ljuta ili tužna. Postoji preko deset, veoma finih mišića lica, koji sudjeluju u pokretu usana. To usne čini složenim i veoma bitnim za mimiku.

Podizanje usana uključuje dva zahvata:

  1. Pod pojam lip lift podrazumijeva se zahvat podizanja gornje usne. Podizanje usana može se odnositi na dva različita zahvata – podizanjem usne i podizanje ruba usana.
  2. Podizanjem usne se skraćuje prostor između nosa i usana. Time se dobiva estetski skladnije lice. Kako je prosječna udaljenost baze nosa od ruba gornje usne, vermiliona, od 12-15 milimetara, ona se produljuje starenjem. Radi smanjivanja proizvodnje kolagena, razmak između nosa i usne raste.