• Blog
  • by MM Medestetica
  • 5 srpnja, 2023
  • 513

Portal najdoktor.com već petu godinu zaredom objavio je listu najboljih doktora i doktorica po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj. Liječnici su na ovu, danas već etabliranu listu, birani prema tri kriterija – ukupan broj komentara korisnika, odnos pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara pacijenata.

Projekt je prije pet godina započeo s prvobitnim ciljem da upravo na temelju iskustva pacijenata stvori realnu sliku o liječnicima u Hrvatskoj te da budućim pacijentima olakša ponekad nimalo jednostavan zadatak – izbor liječnika. Među „liječničkom kremom“ i ove su se godine našli suradnici portala Estetica.hr – s ponosom predstavljamo naše kirurge i dermatologe koji su s pravom ponovno proglašeni najboljim doktorima u državi.

Dr. Tomica Bagatin

Poznati kirurg u jednoj od najrenomiranijih poliklinika u Hrvatskoj, dr. Tomica Bagatin svoju je karijeru posvetio estetskoj kirurgiji, a posebno estetskoj kirurgiji glave i vrata, malformacijama lica i vrata te deformitetima lica. U Poliklinici Bagatin zaposlen je od njenog osnutka 2002. godine te je njegov cilj pacijentima pružiti najbolju i najsigurniju kiruršku metodu kako bi naglasio njihovu prirodnu ljepotu.

dr. Tomica Bagatin

„Oduševljena sam profesionalnošću, smirenošću, komunikacijom i na kraju rezultatom nakon obavljenog zahvata kod dr. Tomice Bagatina. Imam samo riječi hvale za doktora koji je veliki stručnjak, a ujedno i vrlo pristupačan, ugodan i drag. Ima moju najtopliju preporuku!“, jedan je od brojnih komentara na portalu najdoktor. Osim što je izvrstan estetski kirurg, dr. Tomica Bagatin vrhunski je stručnjak za neinvazivne tretmane dermalnim filerima i botoxom te jedan od najcjenjenijih kirurga u regiji za korekciju nosa i septuma, ali i rascjepa nosa, usne i nepca. Titulu doktora medicine stekao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, dok je staž odradio u Kliničkoj bolnici „Merkur“, a specijalizaciju stekao u Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju u Kliničkoj bolnici „Dubrava“. Osim što je aktivni član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju glava i vrata, dugogodišnji je član i brojnih međunarodnih udruženja poput Europske akademije za plastičnu kirurgiju glave i vrata, Internacionalnog udruženja za oralnu i maksilofacijalnu kirurgiju te Europskog udruženja za kranio-maksilofacijalnu kirurgiju. Aktivno sudjeluje i u radu European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery (EACMFS) te International Association of Oral and Maxillofacial Surgery (IAOMS).

Dr. Dinko Bagatin

Specijalist opće i subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr. Dinko Bagatin, uz brata, dr. Tomicu Bagatina, napravio je revoluciju u svijetu estetske medicine u Hrvatskoj. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Zagrebu, ovaj je ugledni liječnik specijalizaciju iz opće i plastične kirurgije odradio je na Klinici za kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru „Rebro“. Dr. Dinko Bagatin izvrstan je estetski i rekonstruktivni kirurg kojem su pacijenti na prvom mjestu, što dokazuje i njegova često ponavljana rečenica da mu je glavni cilj omogućiti pacijentima najbolji mogući izgled, ali i bolji život s više samopouzdanja.

dr. Dinko Bagatin

„Da sam znala koliko ću se bolje osjećati, davno bi se prepustila u sigurne i stručne ruke dr. Dinka Bagatina. Rezultat je besprijekoran, oporavak mi je bio brz i bezbolan, a moj novi izgled je za svaku pohvalu! Hvala dr. Dinku na svemu!“, ističe jedna od pacijentica na portalu najdoktor. Iako s bratom, dr. Tomicom Bagatinom, u Poliklinici radi od 2002. godine te je član Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju, mnogo vremena posvećuje edukacijama te je redovan sudionik na međunarodnim kongresima u Beču, Frankfurtu, Istanbulu, Glasgowu, Chicagu, Atlanti i brojnim drugima.

Dr. Josip Lovrić

Treći član profesionalnog tima Poliklinike Bagatin, dr. Josip Lovrić, specijalist je opće kirurgije koji je svoje desetogodišnje iskustvo iz kirurgije stekao u Općoj bolnici Bjelovar. Šarmantni doktor u svom radu stavlja naglasak na optimalan izbor kirurškog liječenja te na individualan pristup s ciljem postizanja prirodnog izgleda. „Svaka pohvala Dr. Lovriću i njegovom timu. Izuzetan individualan pristup pacijentu, vrhunska stručnost i rezultati rada koji oduševljavaju. Svaka preporuka. Doći ćete u ruke izuzetnog stručnjaka, profesionalca i iznimne osobe. Hvala Dr. Lovriću na svemu.“, jedna je od mnogih pohvala s portala najdoktor.

dr. Josip Lovrić

Dr. Lovrić diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, a specijalizaciju opće kirurgije stekao je na Klinici za kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru „Rebro“. Osim što je aktivan član Hrvatskog kirurškog društva s licencom Hrvatske liječničke komore, ovaj je uspješni liječnik ujedno i autor objavljenih domaćih i inozemnih znanstvenih radova u brojnim stručnim časopisima.

Dr. Jolanda Kanižaj Rajković

Izvrsni poznavatelj laserske tehnologije i vrhunska stručnjakinja poliklinike Bagatin kada je riječ o laserskom uklanjanju madeža, dr. Jolanda Kanižaj Rajković, uže područje interesa nalazi u estetskoj dermatologiji, dermatokirurgiji i laserskoj medicini. Ova specijalistica dermatovenerologije, osim svojim stručnim i profesionalnim pristupom, pacijente osvaja toplinom i pristupačnošću.

dr. Jolanda Kanižaj Rajković

„Uz pomoć dr. Kanižaj Rajković brzo sam i bezbolno uklonio iznimno neugodne madeže koje imam još od djetinjstva.“, otkrio je jedan od pacijenata na portalu najdoktor. Dr. Jolanda Kanižaj Rajković diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a dermatovenerologiju specijalizirala u Klinici za dermatovenerologiju KBC Zagreb tijekom koje je završila i stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije. Član je Hrvatskog dermatovenerološkog društva te aktivno sudjeluje na kongresima organiziranim od strane Hrvatskog dermatološkog društva (HDD) i Europske akademije za dermatovenerologiju (EADV).

Dr. Mladen Duduković

Prvi hrvatski dobitnik Avonove globalne stipendije za liječenje raka dojke, specijalist opće kirurgije i supspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr. Mladen Duduković, već treću godinu za redom našao se na listi najdoktora. Iako veliki dio vremena posvećuje rekonstrukciji dojki i liječenju raka dojke, ovom mladom zagrebačkom doktoru srdačan i profesionalan pristup pacijentima, kao i njihovo zadovoljstvo, na prvom su mjestu.

dr. Mladen Duduković

„Dva puta sam bila pacijentica kod dr. Dudukovića i imam izuzetno visoko mišljenje o njemu kao liječniku i kao osobi.“, istaknula je jedna od pacijentica na portalu. Šarmantni doktor završio je Medicinski fakultet u Zagrebu na kojem je i specijalizirao opću, a  supspecijalizirao plastično-rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju. Također, dio edukacije iz područja rekonstrukcije dojke završio je u Americi, gdje je bio stipendist globalnog programa za borbu protiv raka dojke. Osim toga, vrhunski je stručnjak kada je u pitanju estetska kirurgija, a od 2013. godine član je upravnog odbora Društva specijalizanata za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju pri Društvu za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju Republike Hrvatske. Nedavnim otvorenjem vlastite Poliklinike Duduković obradovao je dugogodišnje pacijente, koji se pomlađivanju u njegovim stručnim rukama sada mogu prepustiti u centru Zagreba.

Dr. Matija Miletić

Još jedan liječnik i suradnik Estetice.hr koji je već treću godinu za redom odabran kao jedan od najboljih doktora, dr. Matija Miletić, specijalist je opće kirurgije, a supspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije. Profesionalan i šarmantan, dr. Matija Miletić, osvaja svoje pacijente vrhunskim radom, pristupačnošću i ljubaznošću.

dr. Matija Miletić

„Zaista odličan liječnik koji vraća vjeru u naše zdravstvo. Izuzetno profesionalan, korektan, strpljiv i ljubazan. Osim što mi je pomogao oko mog problema, dr. Miletić je izuzetno susretljiv, smiren i ugodan. Preporučujem ga svima!“, naglasila je pacijentica na portalu najdoktor. Dr. Miletić završio je Medicinski fakultet na Sveučilištu u Zagrebu, dok je specijalizaciju iz opće kirurgije proveo u Klinici za kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a supspecijalizaciju iz plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije stekao je u Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB Dubrava. Osim toga, stručno se usavršavao i u inozemstvu, točnije u Italiji, Grčkoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i Rumunjskoj, a nakon dugogodišnjeg iskustva otvorio je i vlastitu privatnu ordinaciju estetske kirurgije MM Medestetica.

Dr. Željana Bolanča

Pažljiva i profesionalna, na ovoj se listi našla i dr. Željana Bolanča, dermatologinja s izvrsnom reputacijom među pacijentima. Ljubaznošću i vrhunskim rezultatima kad je u pitanju zdravlje i ljepota kože, osvaja mnoge pacijente. „Definitivno jedno od najboljih iskustava! Prvi put sam došla po preporuci prijateljice. Doktorica je vrhunska stručnjakinja, a k tome vrlo pristupačna u komunikaciji. Vrlo je predana svome poslu, posveti svakom pacijentu maksimalnu pažnju te cilj joj je da riješi problem zbog kojeg ste došli. Sve pohvale!“, jedan je od mnogih pozitivnih komentara koji se mogu pronaći na portalu najdoktor.

dr. Željana Bolanča

Nakon školovanja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dr. Bolanča je specijalizaciju iz dermatovenerologije stekla u KBC „Sestre milosrdnice“, gdje je pokazala izniman interes prema dermatološkoj onkologiji, korektivnoj dermatologiji i općoj dermatologiji. Osim što je zaposlenica Poliklinike Milojević, član je Hrvatskog društva dermatovenerologa, Europskog društva dermatovenerologa, International Dermoscopy Society (IDS) i dopredsjednica Hrvatskog društva za estetiku lica. Ova je liječnica pohađala brojne tečajeve i edukacije iz trihologije na Klinici za dermatologiju Sveučilištu u Bologni te edukacije iz područja estetske medicine u Londonu, Parizu, Toulouseu i Sofiji. Osim suradnika portala Estetica.hr, na listi najboljih doktora na području plastične kirurgije našli su se i dr. Robert Selmani, dr. Zlatko Vlajčić i dr. Krunoslav Lekić. Isto tako, u kategoriji najboljih dermatovenerologa našli su se dr. Ivana Hlevnjak, dr. Sandra Marinović-Kulišić, dr. Vesna Gotovac, dr. Lucija Vanjaka- Rogošić te dr. Ivana Patrk. Čestitamo svim najdoktorima 2018. godine!