• Blog
  • by MM Medestetica
  • 4 srpnja, 2023
  • 261

Poznati plastični kirurg dr. Matija Miletić pripremio je posebno iznenađenje za sve dame i muškarce koje prije ljeta žele osvježiti i pomladiti svoje lice. Želite li se konačno riješiti dubokih bora na čelu i spriječiti produbljivanje postojećih, do kraja lipnja to ćete moći učiniti po značajno nižoj cijeni.

Bore na čelu najčešće su mimične bore

Horizontalne bore načelu javljaju se zbog gestikulacije u gornjem dijelu lica, a žene ih primjećuju već u ranim tridesetima. One se smatraju najčešćim mimičnim borama, jer se vezivno tkivo čela oštećuje uslijed velikog broja svakodnevnih pokreta i pomicanja obrva. Osim gestikulacije, drugi najčešći uzrok nastanka bora na čelu je genetika. Imaju li vaši roditelji izražene bore u gornjem dijelu lica, velika je vjerojatnost da ćete ih imati i vi.

Najomraženiji znak starenja

Ovaj tip bora, koje se nalaze na čelu i oko očiju, daje licu ljutit izgled i utječe na kompletnu estetiku lica, zbog čega se smatraju jednim od najomraženijih znakova starenja. U eri neinvazivnih estetskih zahvata i tretmana pomlađivanja, zlatni standard tretiranja bora na čelu je botox kojim se potpuno prirodno pomlađuje gornja regija lica.

Stručnjak za bore s dugogodišnjim iskustvom

Dr. Matija Miletić iz ordinacije estetske kirurgije MM Medestetica omiljen je liječnik brojnih poznatih Hrvatica, a u centar pozornosti dospio je nakon što je dvije godine zaredom proglašen najdoktorom prema izboru portala Najdoktor.com, za 2016. i 2017. godinu.

Ovaj specijalist opće i subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije te vlasnik uspješne ordinacije estetske kirurgije MM Medestetica poznat je po preciznoj ruci, a omiljeni su mu tretmani kojima, kako nam otkriva, može umornom licu vratiti mladoliki izgled s potpuno prirodnim rezultatima.

Kako bore na čelu nestaju u trenu?

Botox je već godinama među najpopularnijim estetskim tretmanima – provodi se brzo, ne zahtijeva vrijeme oporavka, a izvrsni i potpuno prirodni rezultati vrlo su brzo vidljivi, što ga čini idealnim osvježenjem pred ljeto, želite li zablistati na godišnjem odmoru.

Kako je moguće da jedan tretman obriše duboke bore na čelu? Botox se veže na presinaptičke neurone i onemogućava oslobađanje neurotransmitera acetilkolina, čime dovodi do relaksacije mišića. Mišić postaje uspavan i opušten, čime se bora bitno smanjuje ili potpuno nestaje, a onemogućava se i daljnje produbljivanje bore.

Rezultat uvijek ovisi o stručnosti liječnika

Iako se tretman bora na čelu botoxom može smatrati jednostavnim, nestručna aplikacija može dovesti do ozbiljnih nuspojava, pa je odabir iskusnog liječnika od presudne važnosti. Vidljive, učinkovite, ali i prirodne rezultate možemo očekivati jedino ako je tretman izveden na najvišoj profesionalnoj razini. Poznavanje anatomije i iskustvo estetskog liječnika koji će aplicirati botox presudno je za postizanje željenih rezultata i izbjegavanje eventualnih komplikacija.

Odmorni prije odmora: Jedinstvena prilika za brisanje bora u trenu

Odabir vrhunskog liječnika najvažniji je korak u planu pomlađivanja, a omiljen među pacijenticama svih dobi, dr. Matija Miletić, odlučio vam je ponuditi jedinstvenu priliku za neinvazivno pomlađivanje. Do kraja lipnja u ordinaciji estetske kirurgije MM Medestetica u ponudi je pomlađivanje čela, glabele i bora smijalica botoxom za 1900kn. S obzirom na reputaciju ovog vrsnog estetičara, termin u njegovoj ordinaciji nije uvijek jednostavno dočekati, pa se na vrijeme pobrinite za svoju rezervaciju. Za više informacija o naručivanju, tretmanu i načinima plaćanja kontaktirajte ordinaciju MM Medestetica u Zagrebu (tel.:+385 1 5515 293).